Державний навчальний заклад
"Мелітопольський торгово—професійний ліцей"


Державна форма власності, ІІ рівень атестації
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
Головна » Новини

                                 Поезія-це завжди неповторність,                                                                                  якийсь безсмертний дотик душі».

                                                                                                                   Ліна Костенко.

21 березня в ДНЗ «Мелітопольський торгово- професійний ліцей» відбувся поетичний   конкурс, присвячений до Всесвітнього   Дня поезії. Господинею  вечора була поезія, а довгоочікуваними гостями - вірші.

        Поезія... Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Учасниками поетичного вернісажу стали учні мовно-літературного гуртка «Дивослово». Особливістю цього вечора стало те, що захід відвідали не лише наші ліцеїсти, а й запрошені гості, любителі поезії- учні  м. Мелітополя. Кожен учасник презентував  вірш свого улюбленого поета, в котрому домінує тема кохання.


            Переможницею стала учениця І курсу Федорова Анастасія з декламуванням вірша С.Єсеніна.

             Ефектним  був виступ Наталії Бєланової, яка продемонструвала власну авторську поезію в своєму унікальному стилі декламування. Чи не найбільше вразив публіку вірш "Кохання – чудова країна”, який юна поетеса присвятила всім чоловікам, присутнім на вечорі. 


                Дуже приємно, що в наш час молодь цікавиться не тільки комп’ютерами , але й має свою думку та смак в поетичних надбаннях. ЇЇ Величність Поезія – це відповідь на найгостріші духовні питання сучасної людини.





Додав: mtpl2011 (29.03.2013)
Переглядів: 1167 | Теги: 21, березня-Всесвітній, День, поезії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пользователи
Гости сайта