Державний навчальний заклад
"Мелітопольський торгово—професійний ліцей"


Державна форма власності, ІІ рівень атестації
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
Головна » Новини



Масляна, масляна, яка ти мала!

Як би тебе сім тижнів, а посту одна.

Масляна -  популярне народне свято, що дійшло до наших днів ще з язичницьких часів. Протягом Масляної проводилися різноманітні обряди, гостини, гуляння. Молодь у складчину влаштовувала вечорниці. Обрядова їжа на Масляну -  вареники з сиром і сметаною, і звичайно млинці.

25 лютого в місті Мелітополі проводилось святкування Масляної. Одним з розділів цього свята був конкурс млиноробів, в якому приймали участь учні  Державного навчального закладу «Мелітопольський торгово-професійний ліцей». Учасниками конкурсу стали: Павленко Євген, Пархоменко Андрій, Боднар Ольга, Ковтун Євгенія та Саакян Давид.

Підтримати свої учасників прийшли учні та працівники ліцею. Конкурс супроводжувався «кричалками», привітаннями, які піднімали настрій та привертали увагу присутніх до конкурсу. Усі присутні мали змогу оцінити якість млинців, покуштувавши їх у кожного учасника та проголосувати за найбільш смачний. Ті млинці, які припали до душі, можна було придбати до дому.

За підсумками конкурсу перше місце та ретро - автомобіль отримала Ковтун Євгенія. Друге місце посів Саакян Давид, третє місце – Пархоменко Андрій.

Це свято надовго залишило свій присмак і позитивні емоції у його учасників та глядачів.







Додав: mtpl2011 (07.03.2012)
Переглядів: 707 | Коментарі: 1 | Теги: масляної., свято | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1

Емае)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пользователи
Гости сайта